23.10.13

Minikrise og en stor lykke.

Vi satt å spiste middag igår, å plutselig bråker det noe voldsomt innpå kjøkkenet, alle fem kattene løp ut fra kjøkkenet og rett under soffan. Vi går for å se hva alt dette bråket var for noe, og hva har skjedd? Joda, rampegjengen har lekt litt på oppvaskmaskinen, så den har vælva fremover, med begge skuffene ute, så de var jo helt bøyd oppover.. Og vi hadde jo en del oppå oppvaskmaskinen også, og det lå i tusen knas utover gulvet.. Til min skrekk og gru, i tusen knas ligger også fire king salatbollen jeg kjøpte for bare en uke siden!! Den har bare blitt brukt 2 ganger, til eplekake av alle ting. Jeg har ikke engang rukket å skryte av den. Den var så fin. grønn pastell...  Det andre på gulvet var bare noen ikea tallerkener, så det var ikke sååå viktig. Men den nye firekingen min.. Søren klype altså.
Får legge til de eneste bildene jeg rakk å ta av den.. Med eplekake!


noe brent i kanten, men like god fordet :)


Og jeg må unnskylde mine forferdelige mobilbilder i det siste,
jeg er litt lat på å ta frem canonen til tider..
Skal helt klart bli flinkere på det. 

Den store lykken er at vi nå endelig har fått eget nett her hjemme. Vi har delt nett med de noen av de andre naboene, men det var altfor dårlig linje, så vi valgte å bestille egen. 
Nå kan jeg gjøre alt mulig rart uten å vente i 10 minutter for at siden skal lastes opp..
JUHU!!

Oppvaskmaskinen har det bra, den fungerte helt fint rett etterpå.. Den skal egentlig være innebygd, men vi har ingenting å 'bygge den inn i', VELDIG dårlig planløsning her vi bor nå. Men vi må bare gjøre det beste ut av det :) 

Tudels


2 kommentarer:

Legg gjerne igjen en melding! :)